Merhaba Degerli R10 Üyeleri. Bu Forumun Yaklaşık 6 Yıldır Üyesiyim. R10'dan Çok Şey Ögrendim Ögrettim de. Halada Burada Olmaktan Memnunum. Önce Allah Rızası İçin Sonrada Foruma Ve Siz Degerli Üyelere Katkı Sunmak istediğim İçin Yapay Zeka Destegi ile Hızlıca Yazılımlar yapıp burada Paylaşıyordum. Bazı Arkadaşlara Kurulumlarına Kadar Yardım ettim. Edemediklerim Hakkını Helal Etsin Lütfen. Ama dün Bana Ulaşan Bir Arkadaş Smm Yazılımımızı Phishing Denilen Oltalama Teknolojine Çevirdigini Söyleyip birde yüzsüz Gibi Video Attı. Kavrama çok hakim degilim yazım yanlışsa kusura bakmayın. Ve Bu şahsın r10 üyeliğide var. modlara bildirdim ama maalesef onun degilmiş öyle dendi. numara uyuşmamış. Zaten Bu İşleri Yapan kullanıcı Şahsi Numarasını Kullanmaz ama az bir bakmayla profil resminin bile onu davet eden üye ile aynı olması Multi olabileceğini bile gösteriyor.Herneyse bu kısım beni ilgilendirmiyor. Ben Gerekli Sorumluluğumu Yerine Getirdigimi Düşünüyorum. Uzatmadan Konuya Gireyim. Bu işleri Yapan Ben Degilim Veya Kullanan Herkesin Bu işler Yapmadıgını Biliyorum Ama sonuçta Bunu yapanlar da insanların Rızkına Göz Diken Aşağılık İnsanlar. Bundan Sebep Maalesef Ücretsiz Yazılımlarımızı Paylaşmayı Durdurduk. Şuanlık Sadece Son Projem Gibi Gözüken Forium Forum Yazılımımız Kaldı. Bunu Herhangi Bir Dolandırılıcık Yöntemine Çevireceklerini Düşünmediğim İçin Buna Devam Edilecek. Gönül İsterdi Uzun Süreler Paylaşalım Daha Çok İnsan Faydalansın ama Bunun Gibi İnsanlar Yüzünden Paylaşmaya Korkar Olduk. Birinin Başına Bişey Gelse Adli Olarak Bana Hiçbirşey Olmasa da Öbür Dünyayıda Düşünmek Gerek. Kullanmak İsteyip Kullanamayan Arkadaşlarım Dostlarım Sizlerde Hakkınızı Helal Edin.