seemsiyah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim, kendine 3.bir kişiymiş gibi akıl ver. sonra ben neden tam tersini yapıyorum de. Bir arkadaşının başına aynı şeyler gelse, sayfalarca yazılan şeylerin aynısını sen de o arkadaşına söylerdin. Seviyorum diye kendini kandırmaya devam edebilirsin; ama Allah korumuş seni diyelim.
Abi yazilanlari teker teker okudum dusundum sevginin bittigini tamamen bir intikam duygusu icinde oldugumu anladigim bir donemdeyim

Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okur musun bilmiyorum, ama sana söyleyeyim senin kıza olan bağlılığın sevgin falan yok, sende kızın bir anda böyle sana karşı olmasından ötürü takıntı olmuş ve takıntı çok tehlikelidir, sevgi ve aşk ile çok yakın hisler beslediğin için aklını karıştırır. Yapacağın ilk şey bu kıza takıntılı olduğunu kabul edip psikolojik tedavi görmen ve o kişinin seni kullanabildiği kadar kullandığını, sömürdüğünü ve bu saatten sonra hayatına devam etmezsen ve bundan bir ders çıkarmazsan kendi hayatınnı daha kötü hale getireceğinin farkında olman gerek.
Cok fogru soyluyorsun abi evet sevgi muhabbeti kalmadigini dusunuyorum tamamen kin nefret intikam duygusu bu surec icinde de gerekirse tedavi alacagim fakat suan icin pek gerek duymadim bir sur esonra kendiliginden bitecegini dusunuyorum