CreatorOS – Fanvue AI Creator Otomasyon Sistemi | Kontrol Paneli + Karakter Hafızası + İçerik Üretimi
Fanvue için geliştirilmiş, içerik üretiminden yayına kadar süreci tek panelden yönetebilen uçtan uca bir creator otomasyon sistemidir.
Sistem sadece görsel üretip paylaşan basit bir bot değildir. Karakterlerin kendi yaşam tarzı, hafızası, sahneleri ve içerik düzeni bulunur.
Öne Çıkan Özellikler
- Çoklu karakter yönetimi
- Karakter hafızası ve içerik devamlılığı
- Scene Bank ile farklı mekan ve yaşam sahneleri
- Kıyafet, aktivite, konu, poz ve kamera çeşitliliği
- OpenAI ile metin ve görsel üretimi
- ElevenLabs ile karakter seslendirme
- Kling ve Google Veo video desteği
- Fanvue API entegrasyonu
- Medya yükleme ve post yayınlama
- İçerik moderasyonu ve AI disclosure desteği
- İçerik/job geçmişi ve durum takibi
- Provider ve sistem durumlarını gösteren kontrol paneli
- Post aralığı, günlük limit ve karakter bazlı otomasyon ayarları
Karakter Gerçekliği – Luna Örneği
Projede örnek karakter olarak Luna Ray bulunuyor.
Luna'nın kendi yaşam tarzı, günlük aktiviteleri, sahneleri, kıyafetleri, konu havuzu ve içerik hafızası mevcut.
Sistem daha önce kullanılan içerikleri takip ederek sürekli aynı sahne, kıyafet veya fikri tekrar etmek yerine daha çeşitli ve doğal bir creator akışı oluşturmaya çalışır.
Bu sayede karakter tek seferlik AI görsellerinden oluşmak yerine zaman içinde devamlılığı olan dijital bir creator şeklinde yönetilebilir.
İçerik Akışı
Plan → Metin → Ses → Görsel → Video → Kalite Kontrol → Onay → Fanvue
Tüm aşamalar panelden takip edilebilir.
Kontrol Paneli
Panel üzerinden;
Karakterler, içerikler, Scene Bank, medya, Fanvue bağlantıları, içerik işleri, provider durumları, yayın sonuçları ve sistem kontrolleri tek yerden yönetilebilir.
Sürdürülebilir Yapı
Sistem uzun süre aynı içerikleri tekrar eden basit otomasyon mantığı yerine;
hafıza + sahne çeşitliliği + içerik rotasyonu + karakter bazlı ayarlar + günlük limitler + paylaşım aralıkları
ile daha sürdürülebilir bir içerik üretim yapısı sunar.
Yeni karakterler eklenebilir ve her karakter kendi dünyası ve içerik düzeniyle ayrı şekilde yönetilebilir.
Kısacası: Karakter oluşturma, içerik üretme, seslendirme, görsel/video hazırlama, kontrol etme ve Fanvue yayın sürecini tek sistem altında toplayan kapsamlı bir creator yönetim projesidir.
Kaynak kod + kontrol paneli + mevcut entegrasyonlar dahil teslim edilir.
Demo ve detaylı bilgi için özel mesaj gönderebilirsiniz.
Sistem 3 dil desteği var : Türkçe , İngilizce ispanyolca
Örnek video Youtube izleyenilirsiniz :
Youtubehttps://youtube.com/shorts/ItjCzdtw9...iDpFRTYh2Db_nW
Fanvue dışında ürün tanıtım infuluence modulüde var
Paneldeden eklediğim görseller dışında bir.çok özellik mevcut abonelere özel içerik üretimi ürün tanıtım ve bir çok aklıma gelmeyen özellikler modüller bulunmakdır
Domain desteği demo :
Crm Panel Demo login arayüzü
Demo panel login bilgileri için ciddi alıcılara gönderilir
Whatshap. : 05425016368