Sadece davetiye sistemi geri gelmedi. Davetiye sistemine ilave olarak davetiye kodu sonrası T.C. onay, sms+mail onay finalde ise
manuel moderatör onayı aktif oldu
Bir platform olarak üyelik için güvenlik anlamında yapabileceğimiz her şeyi ekledik. Bundan fazlası e-devlet onayı bunada yetkimiz yok maalesef
bu mümkün mü ya da nasıl bir çözüm üretilir bilmiyorum ama profil ad soyad ile ödeme yapılacak ad soyad eşleşme zorunluluğu getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. forumda profil ad soyad başka olup ödemeyi başka ibana alan çok sayıda kişi var. bu kişiler sahte ya da ulaşılabilir kimlikle kimlik onayını geçebildikleri için profilim kimlik onayına gitsin nolcak hemen onay yaparım diyorlar ama iş iban atmaya gelince atmıyorlar. 1 hafta kadar önce benzer sorunu yaşadım. hakkımda açılan şikayet konusunda iade verilme kararı çıktı. sadece r10 profiline uygun ibana atacağımı söyledim. kişi profilim onaya gitsin hemen onaylarım demesine rağmen ibanı atmamakla ısrar etti. kimlik onayı yapabiliyorlar ama iban atamıyorlar. ilgili mod iadeyi yapmazsanız uzaklaştırılacaksınız diye pm atınca verdiği ibana ödeme yapmak zorunda kaldım. ben şuan hala kime iade yaptığımı bilmiyorum mesela. profil olarak biliyorum ama ad soyad başka birine iadesini yaptım.
bu dediğiniz yöntem ile yeni gelen üyenin kimlik ile üyelikte açtığı ad soyad eşleşecektir ama başka bir arkadaşın dediği gibi hem ad soyad yazmayan bir çok profil hala var hem de uyuşmayan iş yapan çok sayıda kişi var.