PRIMEPANEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google domains Squarespace e devrettikten sonra tüm domainler mecburi olarak oraya geçti. Fiyatları kontrol ettiğimde süresi gelen domainleri 75tl den yenilemeye devam edebiliyorduk fakat istediğimiz zaman yıl ekleyemiyorduk. Bir talep gönderiyoruz 1 haftada cevap veriyorlar. Bir domain adresimi 1 aydır yenilemeye çalışıyorum. 75TL yenileme ücreti diyor fakat ödeme yapabileceğim bir yer yok otomatik çekilecek diyor. Kartımı açık tutuyorum fakat genede çekmeyi denemiyor bile. Banka ile görüşüyorum herhangi bir işlem yok. Farklı banka, farklı kart tipi deniyorum sonuç aynı. Domaini şimdi 3.5k ya yenileyelim diyor. İnşallah batarsınız, Allah evinize ateşler salsın.

Utanmaz arlanmaz köpekler birde kendilerine trustpilotta olumlu yorum basmış yada olumsuzları sildirmiş 1.1 olan puanları 3.5 a çıkmış. Vakti olan 1 kötü yorum atmadan geçmesin sizinde domain adresiniz bu köpeklerde barınıyor olabilirdi.

Aşağıdaki işlemleri yapın hocam, bir domaine yıl eklemek için öncelikle. https://account.squarespace.com/doma...naged/site.com. (site.com değiştirn) Ya da domain listesinden bir domaine tıklayın yine aynı ekran açılır.

Bu ekranı göreceksiniz, orada sağ altta Yıl ekleyin linkine tıklayın.

Açılan sayfada gördüğünüz gibi rahatlıkla yıl ekleyebiliyorsunuz ve fiyat yan tarafa anlık yansır. Sonrasında ödeme yapın geçin bu kadar.