Öncelikle geçmiş olsun. Anlayamadığım şu benim kendi vds sunucum var ve ben genellikle api alırım. Sizin kastettiğiniz şey tam olarak nedir?
Codex için mesela eskiden hesap acar ve proxy ile api üzerinden hizmet verirlerdi ve hala verilebiliyor.
Şuan ki yöntemleri ise kendi kiraladıkları VPS üzerinden Codex kullandırmak (nasıl sınırsız kullandırdıklarını bilmiyorum)
Hizmeti veriyorlar ama kulanıcıyı kötü anlamda zarara ugratıyorlar ve malesef zarara uğradım. O sebeple size VPS üzerinden codex kullandıralım diye gelen biri olursa artık ne ile karşılaşabileceiginiz ve sonucunun ne olacagını tecrübem üzerinden ögrenmiş oldunuz. Saygılar
Ben şimdi birşey merak ediyorum bunu genelleme olarak açtığınızı var sayıyoruz da bunu muhtemelen forumdan birisinden aldınız adını ve nickini açıkça yazında bizde bilelim. Misal veriyorum bende sınırsız codex satıyorum lakin bu tarz bir alavere dalaveye varsa zaten o kişiyi direk konuya yazacaksın ki delilli ispatlı birşey olsun yoksa burada bu konuya ben art niyetle bakarım genel hizmet karalaması gibi oluyor.
Genelleme evet VPS üzerinden Codex kullandıranlar için söyledigim birşey. isim vermeme sebebim ise herkesin aynı şeyi yapacagı anlamı taşımaması ama kullanıcılarında tehlikeyi görmeleri gerektigi ve sonuclarının belki benim ki gibi olacagı içindir. Delilimiz ve ıspatımız var elbette. Konularımı inceleyebilirsiniz. Aynı şeyleri siz yapmıyorsanız üzerinize alınmanız gereken bir konuda yok demektir.Yapıyorsanızda lütfen üzerinize alın.
Teşekkur ederim hocam.