Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla üzüldüm hocam.. 4 aylık emek. Hayırlısı olsun vardır her işte bir hayır
Ben de tam olarka olaya bü gözle bakıyorum. Tekrardan teşekkürm ederim. Bazen empati kurmak gerek

gumush adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecmis olsun. Proje ne ile ilgiliydi biraz detay verebilir misiniz ? Merak ettim onların kodları calmasi sonuçta projenin sadece yazılım kısmı ile ilgili müşteriye ulaşma strateji gibi kisimlari yok ? Adamlar sizden çaldı sizden once açtı ve siz bir sekilde onu mu gordunuz ? ( Sonuçta sizin görebileceğiniz kadar cok reklam mi bastılar ? )
Çok teşekkur ederim. Kısaca bir ihtiyacı ve sorunu çözen bir sistem vardı. Ya da Coin borsasını ilgilendiren ve cüzdanlarıma bağlı bir yapı. İşin temelinde benden başka birinin elinde olmaması gereken bir proje ama artık kişinin arkadasının arkadasında bile var. Olaya gözlerimle tanık oldum. Dosyaların trasfer şekli ve nereye transfer edildikleri dahi belli.
yusuf68700 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ucuza AI kullanmak için şunları uyguluyorum
Birde Claude Pro Aboneliği desteklemek için
Gemini Pro 75 TL 18 aylığı
Chatgpt Pro 350 TL civarına biliyorsunuz aylığını
AWS 200 Dolar kredi üzerinden Enpara Sanal kredi kartı ile açabiliyorsunuz

Google Cloud kredi kartı ile 1500 TL ye açıyorsunuz 300 dolar kredi veriyor sonra iade talep edebiliyorsunuz Gemini Flash 3.7 burdan kullanabiliyorsunuz sadece kendi modellerinde geçerli bu kredi
Yöntem güzelmiş ve bilgi için teşekkür ederim. Sanırım bende tam olarak bu şekilde devam edeceğim.