Selamlar hocam konuyu hortlatmak gibi olacak ama İzmir Karşıyaka bölgesinde bende mağdur edildim. Benzer bir durum da benim başıma geldi , Son okuması nisan sonunda yapılıp sayaç kapatma başvurusu yaptığımız , Kentsel dönüşüme girecek diye çıktığımız dairemize hırsız girip muslukları kırıyor. Su vanası aşağıdan tam kapanamadığı için kimse yokken 3 ay boyunca 246 m3 su akıp 42 bin TL faturalandırıp ödeme çıkartılıyor.En üst kademeden birim fiyat uygulanıyor. Bana denilen şu sayaç iptali olsa bile son okuma yapılıp çıkan fark size ödettirilir ve sizin sorumluluğunuzda deniyor. 3 ay boyunca gelipte suyu kesmeyen belediye çalışanını da bu durumun sorumlusu olduğunu dilekçe ile başvuru yaparak hakkımı savunmak istiyorum. Öneriniz veya tavsiyeniz var mıdır? IZSU (Izmir)
O zamanlar benim işimi cimer çözdü ortalama 3 ay sonra falan. Ama gelip elime para saymadılar aynı hanede oturduğum için faturalar aylarca 0 olarak geldi. Sizin 42 bin lirayı ne yaparlar bilmiyorum ama ülkemizde işler önce ödeyip ardından itiraz ile başlıyor.