Bak sana bir kaç önerim olacak.
1. Mobil lastik işinide ek olarak yapabilirsin. Hızlı ve pratik. Mevcut aracın var jeneratör, komporesör, kriko, lastik malzeme ve ekipmanları
2. Yerinde araç yıkama. Birazdaha maliyetli, zahmetli ve zaman alan iş. Jeneratör, komporesör, kimyasal ve temizleme malzemeleri ve ekipmanları
3. Yol kurtarıcısı Motorsiklet, scoter, bisiklet, karavan gibi çekici hizmetleri. Yatırıma gerek olmayan ve hızlı pratik.
4. Yol yardım araç işlerinden anlıyorsan mekanik, elektronik, arıza tespit cihazı alacaksın, mini oto tamir ve bakım ekipmanları ile malzemelerini alacaksın.
5. r10.net gibi sitelerde dijital işler yapacaksın.
6. Kendi youtube, tiktok, instagram, facebook gibi sayfalarına reklam alacaksın
7. Ameridaki vatandaşlara tercümanlık, rehberlik, danışmanlık, yatırımcılık, iş ortaklıkları, mal alım satımı, ticari faaliyetler gibi müşteri bulacaksın.
8. Amerikadaki kişilere ve şirketlere reklamcılık, sosyal medya pazarlama, web sitesi, seo, geo, aeo gibi hizmetler sunacaksın.
9. Ürün satışı. cilingir yaptığın müşterilerine araçla ilgili ürün eşya satacaksın ( yol yardım seti - ilk yardım seti - yedek lastik - koku - bez - anahtarlık - yedek anahtar - yıkama cila malzemeleri vb. gibi )
10. folyo kesim makinesi 60cm lik küçük ploter alacaksın reklamcıların kullandığı. Firma ve şirket araçlarına logo reklam sticker uygulama yapacaksın.
11. Araç cam filmi uygulama yerinde.
12. Yerinde tır, vinç, dorse, iş makinesi, kamyon, kırk ayak, otobüs, temizlik ve yıkama hizmeti yüksek kazanç oto yıkamacılar, benzin istasyonları geniş araçları almadığı için hemde çamurlu mecbur kendileri temizliyor.
13. Yerinde koltuk, halı, yatak, masa, sandalye yıkama hizmeti.
14. Cam temizlik hizmeti dükkan, mağaza, ev gibi.
15. Mermer cila işi. Süt cila, seramik cila
16. Cafe restorantların evlerin branta, tente, şemşiye, duvar, seramik, taş yıkama ve temizleme işi
Düşündükçe bir çok şey çıka bilir aslında bunlar sana bir yol haritası olsun. @MucahitOZER;