androidoyuncusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu simsarlara para yedireyin hem esnafa zarar hem de müşteriye

Neye göre ucuz tavuk döner diye martı döner satanlar hoşunuza mı gidiyor ?
Amazon dediğiniz yer gemilerle ürün getirip satıyor, tabi ucuz olacak ama geliyor sonları öyle çinden çakma mal getir piyasanın içinden geç o devirler bitiyor.

1 tane esnaf yerinee 2 - 3 tane esnaf gezseydiniz eğer esnaf ahlakı ile birlikte aradaki farkları da anlardınız.
Hocam ben birçok esnaf gezdim, belki sen onurlu bir esnaf olabilirsin ama gerçeği geneli sende biliyorsun.

Satıcı amazon değil, satıcı kırtasiye firması türk, malı da türk malı dümdüz adı türkçe aksine 175TL olanın üstünde ne marka ne bir şey yazmıyor.

Bu benim başıma en az 100 defa geldi, iyi esnaf yok mu? Tabii ki var ama ben o iyi esnafı bulana kadar 90 tane esnaf gezip 3 katı maliyet ile suratsız hizmet almak istemiyorum.

Martı falan da değil, boş muhabbetlere gerek yok aynı yerden aynı yemeği söyledim daha sıcak ve lezzetliydi dükkandakine göre demekki 300TL'ye de satabiliyor sadece o sırada çevrede başka dükkan olmadığı için yemek için çaresiz olana 500TL den saplama derdinde.

Bu sadece Türkiye de böyle, ben bir sürü ülke gezdim her yerde bu sizin tabirinizle simsarlar var ama hiç birinde o simsarda mal daha ucuz olmuyor hep dükkanda daha ucuz oluyor.

Bu noktada suçu simsarda değil, simsara malı ucuzdan verip vatandaşa yüksekten dayayanda arayın.