Alpagu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam https://www.r10.net/paytr?tab=sikayet&pp=10#sikayet onlarca şikayet konusu ve eksi İtraderleri vardı sanırım silinmiş sizin gibi bir çok kişi mağdur olmuştu zamanında. ama halen paytr tercih ediyorsunuz. umarım biran önce çözülür sorunlarınız
AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yıllardır kullanıyorum, yeri geliyor 300/500₺ siparişin ödemesini alıyorum yeri geliyor 10/20.000₺ sipariş aliyorum bir kaç seferde 3 haneli satış gerçekleştirdim hepsinde ertesi gün hesabıma geçti para.
Maşallah diyeyim nazar değmesin
xxsemihsarac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde xxx.xxx ödemeler aldık defalarca hiç sıkıntı yaşamadık sanırım nadir durumlarda oluyor
Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
Gelistir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef birilerine yarayacak diye wise,stripe,paypal gibi platformlar hizmet vermediği için bu durumları yaşıyorsunuz lafa gelince yazılım üret,sat ülkeye döviz sok gibi bakılıyor ama tüm yolların ucu kapalı siz onaylanmış bir ödemeyi çekmeyi bırakın hesabınıza yansıması için günler harcarken bugün stripe ile alınan bir ödeme 60 saniyede banka hesabına anlık çekilebiliyor.
mehmetabaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben de şimdi profillerine baktım tüm negatif ticaret puanları silinmiş. Biz neden sicilimiz temiz olsun. Alıcı olarak da satıcı olarak da güven inşa edelim diye uğraşıyoruz. Çok yanlış uygulama.
Sezcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amerikadan şirket acıp, Skrill hesabı almak için ne kadar güzel bir gün hocam.
orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fazla ödeme aldığımız işlerde banka ile direkt anlaştık sorun olunca en azından şube müdürünü arayıp ne oldu bizim iş diyebiliyoruz.

Son yapılan operasyonlardan sonra bu tarz sanal pos hizmeti veren yerler diken üstünde en ufak olayda bloke koyup bekletebiliyorlar.
cankalucc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Silmişler ama unutmadık
Arkadaşlar ilgili ödemeyi cuma akşamı onayladılar manuel, konunun müşterimin bankası ile hiç bir ilgisi yok. Konu tamamen PayTR ilgisizliği ve işleyişi ile alakalı.

Kendileri ile yolları ayırdık, kendi bankam ile devam edeceğim.

Bu gibi durumlar yaşarsanız PayTR yazmanız hiç bir ifadesi olmuyor bilginiz olsun klasik sistem mesajları.