iowa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tür uygulamalara bel bağlamanızı önermem. kilo vermek istiyorsanız bir doktor ve diyetisyen eşliğinde, özellikle vücut çalışarak çabalamanız lazım. zayıflama iğnelerinden de uzak durmak gerek. evet, kilo verdiyor o iğneler ama çok ciddi yan etkileri var. üstelik iğneyi bıraktıktan sonra tekrar kilo alma riski var. o yüzden doğal yolları tercih edin derim.
KarakurtCapital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, bu program tek başına size kilo verdiren bir uygulama değil. Uygulamayı, gün içinde yediğiniz ve içtiğiniz şeyleri ve aldığınız kalorileri takip etmek için kullanabilirsiniz. Asıl önemli olan, bu verileri doğru şekilde değerlendirip kendinize uygun bir düzen oluşturmak.
Ben kendi deneyimimde diyetisyenle istediğim sonucu alamadım. Çok fazla kısıtlama yaptığım için verdiğim kiloları sonrasında fazlasıyla geri aldım. Artık teknoloji çağındayız; ChatGPT gibi yardımcı araçlardan da faydalanarak kendinize uygun, sürdürülebilir bir beslenme ve egzersiz düzeni oluşturabilirsiniz. Tabii sağlıkla ilgili özel bir durumunuz varsa profesyonel destek almak önemli.
Örneğin ben kendimi aç bırakarak değil, yiyerek kilo veriyorum ve bu şekilde benim için çok daha kalıcı oldu. Kalori açığını sadece daha az yiyerek oluşturmaya çalışmak yerine, ağırlık antrenmanı ve egzersizle günlük harcadığım enerjiyi artırıyorum. Böylece sevdiğim şeyleri tamamen hayatımdan çıkarmadan, daha sürdürülebilir bir şekilde ilerleyebiliyorum.
Tavsiye ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar