Hunterz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba hocam 984 Milyon token kaç günde kullandınız ben 2k istek kullanıyordum günlük 300m token harcadım günde bu everyone geçmeyi düşünüyorum da bilgilendirirmisiniz
1 gün bile sürmedi 12-16 saat civarında bir kullanım ile oldu. Birşey üretmek için yapılmadı tamamiyle test amaçlı sol ultra kullanılarak token harcandı. Bu şekilde kullanım elde etmek için sisteme compile edilmiş bir c, c++ kodunu verip reverse engineer yaptırırsanız kısa sürede token yakabilirsiniz test için.
Ucuz olduğu için sürekli sol kullanmakta mantıksız ben sol ultra kullandım denemek için. Burda luna ve terra modelleride gerektiğinde görevi yerine getirebilecek kapasitede ve sol ile kıyaslandığında dahada ucuz.

Gerçekten terra ve luna nın yapamayacağı çok özel durumlar için sol max kullanılabilir. Sol ultra zaten çok gereksiz durduk yere ortaya agent çıkıyor esas token harcayanlar bunlar max ile arasında bir fark yok. Birde normalden fazla düşünüyor ve test frameworke çok önem veriyor buda ortaya bir iş çıkarmaktansa karşınıza boş bir test framework çıkabiliyor.

İşin kısası api ucuz olduğu için sol max ultra ile sürekli vakit geçirmeyin 2+2 = 4 olan basit şeyleri diğer modellere yaptırmak her zaman avantajlı.