İstediğiniz varsa bunları upload edebilirim .
Pcniz zarar görürse sorumlu ben değilim çünkü bunların hepsi kodları açık olan programlardır. hepsi ps1 , cmd kullanır. exe olanlar ise zaten dünyaca ünlü uygulamalardır.
Not : Konu forum kurallarını çiğniyorsa kapatılmasını talep ediyorum. Ama bir sorun yoksa konu açık kalsın.
1.gereksizwindowssuygulamalarısilici.ps1 (Yapay zekadan yardım almadan kullanmayın . Çünkü her işletim sistemine ve masaüstü,laptop için vs farklı ayar gerekiyor. Kurulum gerektirmez.
Ne yapar ? : İşinize yaramayan windows programlarını siler. Mesela arkaplanda boş yere çalışan Xbox programını.
2.programları kapat.bat ( Pcde açık olan herşeyi kapatır. sadece windowsun kendi araçları çalışmaya devam eder. Kurulum gerektirmez.
3.windowsoriginal.ps1 (Windows sunucularına ''Ben lisanslı bir pcyim'' diye komut gönderir ve lisans girmeden pc niz lisanslanır) Kurulum gerektirmez.
4.RogueKiller_portable64.exe (Antivirüslerin bulamadığı virüsleri bulur. REGEDİT e gizlenmiş virüsler ve kendini windows dosyası gibi gösteren virüsler üzerinde çok etkilidir. Kurulum gerektirmez.)
5.procexp.exe (Windowsun kendi ürünüdür. Görev yönetici listenizde çalışan şeyleri virüstotal sitesinde taratır. Kurulum gerektirmez.)
6.TELEFON EKRAN YANSITICI CMD (Telefonunuzu pc ye usb ile takıyorsunuz ve ping ve lag olmadan telefon ekranınızı pc ye aktarıyor. fare ve klavye ile telefonunuzu kullanabiliyorsunuz. Kurulum Gerektirmez.
7.HiBitUninstaller-Portable.exe ( Program ekle kaldırın alternatifidir. Bir programı silerken arkasında bıraktığı çöp kodları ve dosyaları da temizler. Kurulum gerektirmez.