tellioglumedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
proje için 20 dolarlık yetersiz kalabilir hocam bilginize he ama tabiki projenin büyüklüğünede bağlı
UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Projeden projeye değişir ama Claude Pro bazı işler için yeterli olmayabilir. Ben 100 dolarlık paketi kullanıyorum ve bana fazlasıyla yetiyor. Hatta çoğu zaman ekstra kullanım hakkım ve tokenım kalıyor; kalan kısmı da forumda açık kaynak projeler geliştirip insanlarla paylaşmak için kullanıyorum. Yani benim kullanımımda kapasitesi oldukça yeterli.
Tabii proje var, proje var. Eğer Claude’u sadece düz promptlarla kullanacaksanız gereğinden fazla token tüketebilirsiniz. Bunun önüne geçmek için projeyi baştan iyi tanımlayan, detaylı bir şartnameye dayalı prompt kullanmanızı tavsiye ederim. Ben kendi işlerimde bu şekilde kullanıyorum ve gayet başarılı sonuçlar alıyorum. Hem tasarım hem de kodlama tarafında oldukça stabil çalıştığını söyleyebilirim.
Tavsiyem, küçük ve orta ölçekli projeleriniz için önce 20 dolarlık paketi alıp test etmeniz. Forumda da bu paketleri satanlar vardı. Bir süre kullanın, ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığına bakın. Eğer kullanımınız artar ve daha fazla kapasiteye gerçekten ihtiyaç duyarsanız, o zaman üst paketlere geçmeniz daha mantıklı olur.

Değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim