5090 32gb vram ile birçok kez denedim ama verim alamadım. Tabii küçük işler için ideal. Hermes ile kişisel agent yapayım dedim aptalca ve yavaş çalıştı. Deepseek v4 flash daha verimliydi ama ücretli tabi. Yapılacak işe göre değişmekle birlikte o klasik ai tadını vermedi bana.
Ek olarak: bu yeni qwen 3.8i şimdi öğrendim deneyeceğim birazdan. Güncellerim.
Ek2: Sonuçlar etkileyici. Daha önce böyle kodlama performansı görmemiştim. Yedekte hazır detaylı kod promptu varsa yollayın deneyelim.
Ek3: 2 dakika 44 saniyede toplam 235 görselin olduğu klasörde mangalda sosisli yapan adam görselini buldu. İnanılmaz bir hız. Bu model ile inanılmaz bir agent kurulur, hermes kuracağım birazdan.
Ek4: Antigravity ile günlerce yazdığım sistemi tek seferde anladı. Düzeltmek ve geliştirmek istediğim iki özelliği hata yapmadan geliştirdi hızlı şekilde. Ek olarak hermes ile çok hızlı bir agent kurmuş oldum. Model şimdiye kadar denediğim en iyisi. Öyleymiş, böyleymiş yok efendim lokalde olmazmış. Biz de yüz bin dolarlık sistem yazalım demedik, ufak tefek geliştirmeler, agentlar, hatırlatıcılar vs için iyi işte. Daha fazlasını yapacak olan adamın zaten parası vardır, gider claude alır çatır çatır. Lokalde ne işi var.