Teşekkür ederim yorumunuz için aradığım şey profesyonel bir destek değil çünkü aktif bir ürünüm yok ama sürekli bir geliştirme içerisindeyim reklam ve yazılım sürecini kendim üstleniyorum ama insan kendi geliştirdiği her projeyi tutacak sanıyor ve objektif değerlendiremiyor sormak istediğim şey aslında basit bir tüyo yani işi pazarlama olan ürün geliştiren insanlara destek veren kişiler temelde birçok maddede o fikri değerlendiriyordur ve olumsuz yönlerini çıkarıyordur diye düşünüyorum ama bu tabi yapay zekaya sormak gibi birşey değil yani işi bu olanlar bu değerlendirmeleri nasıl yapıyor en basit haliyle neye tabi tutuyor
Öncelikle eklediğiniz görsel, kafa karışıklığı dışında ekstra bir katkı kesinlikle sunmayacaktır hocam. Sizi forumda ara ara görüyorum, süphesiz alanınızda zaten iyisiniz ancak pazarlama, çok ciddi detaylar gerektiren ayrı bir disiplin… Sıklıklı satış ile de ne yazık ki karıştırılıyor.
Objektif olmak ve doğru analizi yapabilmek adına profesyonel destek almanızı öneririm. Olay sadece bir kişinin fikri değerlendirmesi değil. Market analizleri, pazar analizleri, swot analizi, birçok detay var.