2013 yılından beri her sene bırakacağım deyip bırakamadığım meslek. Asla ama asla bulaşmayın. Lanet bir iş. Bir daha hiç bir iş yapamazsınız. PAra algınız tamamen kaybolur. Bu rakamları net bir şekilde alan varsa bana direk ulaşsın. Bu Kocaman bir 'YALAN' Bulunduğun bölgeye göre değişebilir. Ancak bu kadar rakam asla kazanamaz.
Bu rakamlara ulaşan kişiler günlük 14-16 saat çalışan kişiler ki net kalanlar değil KDV dahil fiyattır. Net kazanamaz zaten ona emin olabilirsiniz. Söylediğiniz fiyat kdv hariç tutar 116k yapar. Oda dediğim saatlerde okey bir rakam.
Günlük en az 500 TL benzine gider.
600 ila 800 TL arasında yeme içme giderleri. Yüksek saat çalışması var çünkü.
Muhasebe 3000 ila 4000 Tl arasında değişmekte.
Diğer vergisel tutarar rakamlara göre değişmekte.
Bu rakamlara ulaşan kişiler aylık 2 kere yağ bakımı yaptırır. 1500 ila 2000 TL arasında. (Sadece yağ değil.)
Lastik kesinlikle özellikle bu yaz aylarında 2 ayda bir değişir. Bu rakamlar için. 4000 ila 7000 TL arasında kullanılan motora göre değişir. 2 lastik.
Fuzuli ve motor ile ilgili diğer masraflşarda aylık 5000 TL diyebilriiz. İlla ki bir sorun çıkartıyor motor sıcakta ve soğukta. Uzun süre aktif olduğu için.
Baktığınızda sadece elinize kalan para 60.000 ila 80.000 TL arasında olmaktadır. 14-16 saat aralığında.
1 kurye çevirin ve borcunu sorun lütfen. Borcu olmayan devlete ve ya bankaya borcu olmayan 1 kurye bulamazsınız.
Yukarıda söylediğim şey de budur tam olarak. Para algınızı kaybedersiniz bu arkadaşlar gibi. 140-150k para kazanıyorum sanırsınız ancak diğer ayı getirmekte çok zorlanırsınız.
TEKRAR SÖYLÜYORUM ASLA AMA ASLA BULAŞILACAK BİR İŞ DEĞİLDİR...!
bütün kuryeler bilir hocam, kuryelikten gelen paranın bereketi yok noktasına kadar hesapta tutsanız o para buhar olup uçuyor