Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyvallah hocam sağolasın cansın.

Aman efendim Allah bozmasın düzeninizi. Bizim gibi garibanlarda böyle iki büklüm Google amca için mücadele etsin " Onay vermeyen sitede temada site gezinmesinde biraz değişiklikler yaptıktan sonra onay vermişti. " şu kısım daha önce ki deneyimlerimde bende de işe yaramıştı. Epeydir unuttuğum bir işlemdi, hatırlattığın için teşekkürler. Tabi benim site blok ve widget açısından portal gibi olduğu için biraz zorlayacak ama eğer onay gelmezse ikinci yada üçüncü onay için tasarım değişikliğini deneyeceğim.

Dediğim gibi hocam, bende böyle bir sıkıntı hiç olmadı. Hep aynı pc (ip bile değişmeden), farklı hesaplar, farklı domainler ile onlarca onay aldım. Tabi el altından Google bu şartları değiştirdiyse bilemem, otomasyon sistemi değişik ilerliyor.
Ben zannedersem sunucu odaklı devam edeceğim gibi hocam, biraz garanticiyim çünkü ben de, ne olur ne olmaz. Haha!

Ama sizi takipteyim ben, hatta sizin bu durumunuzu teyit etmek maksatlı, bir 5 tane site açıp aynı PC'm üzerinden devam edesim var, tabii ki sunucular üzerinden de, kısıtlı rakamlar (5 - 6 sunucu + site) devam edilince sorun yaratmayacaktır kanaatimce, ben takip edeyim hocam sizi, umarım güncelleme alır konu.