AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam derler ya: "Kişi kendinde bilir işi" bu deyim size ayna olarak geri dönmüş gibi, şahsen sahibi beğeniyorsa genel durum da beğenebilir kanaatindeyim, takipteyim, saygılarımla.
Eyvallah hocam sağolasın cansın.

ByHickimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sürekli adsense onayı için site yapan birisi değilim, kurmuş olduğum siteler genelde onayı hep alıyor hocam ilk seferde vermiyor tabi zorladığı oluyor ama aynı sektörde tamamen aynı içerikler 2 farklı siteden birisine direk onay verirken ötekine vermiyor Onay vermeyen sitede temada site gezinmesinde biraz değişiklikler yaptıktan sonra onay vermişti.
Aman efendim Allah bozmasın düzeninizi. Bizim gibi garibanlarda böyle iki büklüm Google amca için mücadele etsin " Onay vermeyen sitede temada site gezinmesinde biraz değişiklikler yaptıktan sonra onay vermişti. " şu kısım daha önce ki deneyimlerimde bende de işe yaramıştı. Epeydir unuttuğum bir işlemdi, hatırlattığın için teşekkürler. Tabi benim site blok ve widget açısından portal gibi olduğu için biraz zorlayacak ama eğer onay gelmezse ikinci yada üçüncü onay için tasarım değişikliğini deneyeceğim.

AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayhan hocam peki şuna ne diyorsun: "1 Mail (Adsense) - 1 Site" gibisinden mi devam etsin?"

Bunun avantajı çok daha yüksek oluyor çünkü, bir de tabii ki dediğim gibi: "PC olayı fark ediyor mu? Yani bir PC'den istediğimiz kadar Adsense devam edebilir miyiz? Mesela sen hocam; aldığın Adsense onaylarını kendi PC'n üzerinden tek bir PC'n üzerinden mi aldın? Yani farklı IP ya da farklı cihaz falan filan fark etmiyor mu?"

Teşekkür ederim hocam yanıtların için ayrıca.
Dediğim gibi hocam, bende böyle bir sıkıntı hiç olmadı. Hep aynı pc (ip bile değişmeden), farklı hesaplar, farklı domainler ile onlarca onay aldım. Tabi el altından Google bu şartları değiştirdiyse bilemem, otomasyon sistemi değişik ilerliyor.