Ben bölükte yapmıştım askerliği erzincanda tepe de aşağımızda da alay vardı bigün komutan çağırdı beni evladım sen dedi traş etmeyi bilir misin dedi , hiç etmedim komutanım dedim , olum illa babanın ensesini falan almışsındır dedi, öyle diyosanız öyledir komutanım dedim , tamam dedi seni şimdi aşağı alaydan almaya gelicekler oraya 50 tane acemi asker geldi onları bir traş et geri getirecekler seni dedi , emredersiniz komutanım dedim . Beni almaya 2 tane başçavuş geldi alıp götürdüler , orda 2 tane asteğmene verdiler berbere girdik aceminin biri oturdu elime aldım makinayı makina bana bakıyor ben makinaya çocuğun saçlar neredeyse omzunda makinayı bir daldırdım kafaya çocuğun kafasının ortasında takıldı makina çocuk abi acıyor falan diyor , lan olum sus yakıcan bizi halledicez diyorum

asteğmenler o sırada kapıda sigara içiyor bir anda dikkaaat diye bağırdılar ulan elimde makina makas hazır ola geçtim bebenin kafasının ortasında saç yok makinayı zar zor çıkardım kafasından hazır ola geçti, içeri albay girdi ben bağırarak selam verdim hemen geldi yanağımı sıktı berbermisin evladım dedi ben o heyecanla berberim komutanım ama ensemden ter akıyo böyle damla damla

aferin evladım dedi gitti adam , hani gitmese traş et dese ben şimdi askeri mahkemedeydim hala arkadaşlar askerlik tam olarak böyle biryerdir gitmeyen kardeşler için bilginiz olsun benim yaş 32.