Kendisi pazarlamacidir vestel eski bolge muduru pazarlama ve yazilimla iliskisi cok saglamdir cevresel olarak zaten bir sey soyleyemiyorum her yonuyle fenasal bir adam bazen asiri tartisiyorum ediyorum fakat hakki odenmez ergenlik baslangicinda hakkini cok yedim hem annemin hem babamin ornegin lise sinavi zamanlari bana en yuksek imkanlari sagladi ben insan gibi calismadim yanlis yollara yoneldim buna ragmen herseyi gozardi etti sorunlari cozdu kapatti beni ozele gonderdi ben buna ragmen 9’da yine akillanmamistim yine sesini cikartmadi tam dayakliktim son 2 senedir anca iste yani ornegin dun cihazimi degistirecegimi soyledim bugun gidip bana son model cihaz siparisi verdirmis bende elimden geldigince katki saglamaya calisiyorum kendisine elime gectikce fakat asil kafami bulandiran su gecmiste yaptigim itlikleri telafi nasil edecegimi bilmiyorum yani ne yapsam insan bunlari unutamaz bu tamamen benim hatam bunu da telafi edemiyorum bazen icim icimi yiyor kendisini de davetiye hakkim olustugunda foruma davet edecegim kendisinin de teknolojik bazi seylere ihtiyaci oluyor.
kisaca yasitlarima ve akli basina gelmemis buyuklerime ailenizin degerini bilin.