Hocam doğru mu anladım ya? Siz algoritmaya göre yapay zekâ araçlarının kullanımına dâhil oluyorsunuz; ancak %100 yapay zekâ ile mi devam ediyorsunuz hakikaten? Eklemeler ve ilaveler, etiketler, açıklama, semantik belki gibisinden mi? Yani olay bu mu? Kırpma falan vs.
Bir niş buluyorsunuz, deniyorsunuz… Oluyor mu? Olmuyor mu? Baktınız tutuyor… Ardından devam ke mi?
Bir de hocam, YouTube aynı hesaptan kaç tane kanala izin veriyor ve ne derece sağlıklı bir hesapla birden fazla kanal ile devam etmek gerekiyor? Ya da tek hesap tek kanal... Niş bulsak dahi, başlangıç olarak ne yapacağız? Ne yapacağız derken… Yani birden fazla eski tarihli, fiziksel SIM odaklı numara onaylı Gmail temin edip, örneğin 20 tane falan… Bu 20 tane kanal demek gibisinden mi? Ve proxy kullanalım mı? Çünkü tek VDS hepsine müdahale ederse sorun olmuyor mu? Hocam biraz Instagram biçimi konuştum da… İnanın nişi hallederim; ancak benim için önemli olan hesapların daim edilmesi.
Hesapları nasıl daim edeceğiz? Dediklerim doğrultusunda sizin de ilaveten durumlarınız nelerdir?