caneger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Webagri;

Merhaba , öncelikle proje fikri gerçekten mükemmel, şimdiden emeğinize sağlık. Yolunuz açık olsun!
Ufak, yapıcı bir eleştirim (daha doğrusu marka üzerine bir tavsiyem) olacak sadece. Domaindeki o fazladan "n" harfi olmasa aslında her şey tam anlamıyla kusursuz olabilirmiş.
Yani tahminnet.com yerine, doğrudan kullanıcıyı harekete geçiren ve kulağa çok daha doğal gelen tahminet.com (Tahmin Et) şeklinde olsaydı marka hafızalara çok daha rahat kazınırdı diye düşünüyorum.

Şu anki haliyle "Tahmin Net" (kesin tahminler veya tahmin ağı) gibi bir anlam çıkıyor sanırım, bu da fena değil. Ancak insanlar bunu okurken, akıllarında tutarken veya bir arkadaşına söylerken ağız alışkanlığıyla "tahmin et" şeklinde telaffuz edecektir. Bu durum, kullanıcılar siteye direkt girmek istediklerinde aradaki o fazladan "n" harfini unutup başka sitelere yönelmelerine sebep olabilir.
Yine de projenin altyapısı, sunacağı değer ve fikri sağlamsa alan adı sadece bir araçtır; kaliteli ve özgün bir projeyle bu küçük dezavantajı çok rahat aşarsınız. Ortaya çıkacak sonucu merakla bekliyorum, projeyi yayına aldığınızda gelişmeleri forumda paylaşırsanız ilk inceleyenlerden biri olmak isterim.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim, kolay gelsin!
Öncelikle yorumunuz için çok çok teşekkürler buradaki amacım Tahmin Net olarak yola çıktım ayrıca ios ve android sistemleride olacak aklımdaki konsept çok farklı biraz uzun proje