Balinacan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Büyük ekran kartlı hiç bir sorun çıkartmayacak kendi yapay zekamızı oluşturup geliştireceğiz. Aylık kiralık sunucu gerekiyor. Kendisini kanıtlamış ticaret geçmişi olan firmalardan alım yapılacaktır.
Sunucu özelliklerini aktif olarak kestiremiyorum. Ama bize sorun çıkartmayacak yapay zeka kasmayacak ve sürekli api ile kendini geliştireceği için ve biz de sürekli aktif kullanacağımız için sağlam bir sunucu lazım.
Hunper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylık böyle satışlar varsa ben de bilgilenmek isterim. Ama içinde 5090 veya A100 H100 gibi kartların olduğu cihazların aylık kiralanacağı konusunda şüpheliyim.

Not: 30B'den büyük parametreli modelleri fine-tune ederken runpod A100 H100 gibi kartlı paketleri kullanıyorum. Çalıştığı süre boyunca ödeme yapılıyor.
Merhabalar,

Dilerseniz sizlere aylık olarak ekran kartlı sunucu için fiyat çıkarabiliriz. Lakin sizlere şöyle bir teklifimiz bulunmaktadır. Amerika datacenteriöizde aylık ödeyerek 12 aylık ödeme sonrası sizin olacak server ile ekran kartlı, Son seviye işlemcili dedicated server sağlayabiliriz. fiyatları normal kiralanacak olan ekran kartlı serverlerden daha uygun olmaktadır. Dilerseniz sizlere konu ile alakalı telefon üzerinden de bilgi verebiliriz. Profilimizdeki şirket numaramızı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Sevgiler