Merhaba
40k civarına Android telefon önerilerinize ihtiyacım var.
telefonda sadece Mobile legend, nadir olarakta pubg oynuyorum. Ayrıca kanva vs kullanıyorum.
Şuan Xiaomi redmi note 12 pro kullanıyorum. Aşırı donma problemi ve mikrofonda sorun yapıyor.
Gpt önerisi:
Alıntı
1. 🥇 POCO F8 Pro 12/256 GB — oyun için en mantıklısı
Yaklaşık 43.000 TL civarında bulunuyor. Snapdragon 8 Elite işlemci, 12 GB RAM, 6.59" 120 Hz AMOLED ekran, 6210 mAh pil ve 100 W şarj sunuyor. Mobile Legends gibi oyunlarda işlemci gücü açısından bu fiyat bandındaki en kuvvetli seçeneklerden biri. Kanva'da büyük projeler, çoklu uygulama kullanımı ve uzun vadeli performans açısından da fazlasıyla yeterli. �
POCO
Ben senin kullanımına en çok bunu yakıştırıyorum.
2. 🥈 Samsung Galaxy S25 12/256 GB — en kaliteli genel paket
Bazı satıcılarda 40-44 bin TL bandına düşmüş durumda. Snapdragon 8 Elite for Galaxy ve 12 GB RAM kullanıyor. Performansı POCO ile aynı üst sınıfta; Samsung tarafında ise yazılım, kamera, güncelleme desteği ve genel kullanıcı deneyimi daha güçlü. �
Samsung India +1
Tek dezavantajı 6.2 inç ekranı. Mobile Legends için sorun değil ama Kanva'da Redmi Note 12 Pro'nun büyük ekranından sonra sana biraz küçük gelebilir. �
Samsung India
3. 🥉 Samsung Galaxy S25 FE 8/256 GB — büyük ekran isteyenlere
Yaklaşık 38-41 bin TL civarında. 6.7" Dynamic AMOLED 2X, 120 Hz ekran, Exynos 2400, 4900 mAh pil ve 45 W şarj sunuyor. Samsung ayrıca önceki nesle göre daha büyük bir vapor chamber kullanıyor. �
Samsung India +1
Kanva için S25'ten daha rahat olur çünkü ekran büyük. Ama saf oyun performansında F8 Pro ve normal S25'in gerisinde.