Lordaccount01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oda bu ülkenin bir takımıdır hocam bazılarının amacı Kürtleri ve Türkleri birbirine düşürmek bu ülkenin her takımı başımızın gözümüzün üstünde.
Sizin gibi herkes düşünemiyor ne yazik ki.
csharpcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapmayın abiler normal bi takım olsa bende seve seve destek olurum ama takım olarak bu zamana kadar yaptıkları sevilecek, desteklenecek bi yanının olmadığını gösteriyor. siz bu ülkenin takımı diyorsunuz ama takım kendini bu ülkenin takımı olarak görmüyor ki
Eskiden olsa söylediğine katılırdım hocam, ama takımları biraz araştırırsan nelerden arındıgını anlayabilirsin.
obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmenin ardından yaptığı paylaşımda, Süper Lig'e yükselen takımların taraftarlarını ve şehirlerini gururlandıracağına inandığını belirtti. Erdoğan, paylaşımında, 'Kulüplerimizin, daha da güçlenen kadrolarıyla Erzurumlu, Diyarbakırlı ve Çorumlu futbolseverlerin göğsünü kabartacağına yürekten inanıyorum' ifadelerini kullandı.

https://www.aydinses.com/cumhurbaska...a-tebrik-1/amp
Kimler kimler kabullenip tebrik etti, hâla kendilerini kandırıyorlar.
kdrylmztt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erdoğan söyledi diye doğru olmuyor ki onla ne ilgisi var?
Siz söylediniz diye de söylediğiniz gibi olmuyor hocam
obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
canım benim hala devam ediyorsun önce büyüklerine karşı saygılı olmayı öğren ondan sonra yaz herkesin fikri ayrı ama sen inatla amed şöyle böyle diyorsun bende sevmiyorum ama polim çıkarmıyorum ali sevebilir ama gelipte ona niye o takımı seviyorsun diye üstelemek olmaz
Ben bu ülkenin adı altında olan tüm takımları severim, Amedsporu tutmama rağmen Erzurumu da
neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harbiden ne alakası var da Erdoğan'ı konuya dahil ediyorsun durduk yere. İsteyen istediği takımı destekler istemeyen desteklemez. Süper lige çıktı diye her takımı sevecek miyiz yani.
Sorun da zaten bu. İsteyen destekler. Desteklediği zaman "neden" diye sorulursa bu tartışmalar ister istemez çıkar hocam