orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğinize katılıyorum hocam. Yeni üyeler çok bilmez ama davet dönemini sizde hatırlıyorsunuzdur. Bazı üyelere bakardık eskiden adam 10 kişi davet etmiş 3-4 tanesi ban yemiş. Davet eden adama bakıyorsun bi süre sonra o da ban yiyor.

Hadi biri şans eseri sorunlu çıktı, hadi ikinciside sorunlu çıktı. Yani diğerleri de mi şans eseri oldu?

O dönemler whatsapp üzerinden ticaret yaptığımız kişilerin çoğu benden davetiye istedi. Adamla ticaretimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen vermedim. Zaten forum dışarıya kapanınca üyelik olayı zorlaşmıyor sadece süreç uzuyor. Forum tarafından davet isteyip alamayan bence nadirdir.
Ben R10.net’e başvuru usûlü katılabilmiştim hocam. Hakkınız var, süreç hakikaten çok uzamıştı; aylarca gelmediğini bilirim. Ancak Coşkun Bey de bu durumu dâhil etmişti; hiç kimseden mesul olmadan davet edebiliriz demişti yakın bir zamanda. Ben ona ithafen dile getirdim ve hakikaten Coşkun Bey’e de katılıyorum. Karaktersizlik, şerefsizlik, gizlilik esasen devam eder. Zor süreçler bunlar. Ben şahsen çok nadir davetiye yollarım. Benden de çok istemişlerdi; ancak vermemiştim. Korkum ve endişem vardı hâliyle. Ancak başka insanlar yine çevresini de dâhil edebiliyorlar. Sonrasında internet ortamı dâhil işte oralar da insanların ne olacağı meçhul bir hâl alıyor maalesef.

Bu yüzden bana mantıklı geldi mesul tutulmamak.