Bu desteği vereceğimizi tüm kullanıcılara ilettik..
R10 bu konularda geri durmaz.
@caliente; unuttuğumuz varsa eğer yorum ve kapatılan yasaklanan tüm kategoride aktif is yapan kullanıcılara tek tek ulaşalım pm üzerinden.
Sadece kapatılan kategoride iş yapan kullanıcılar premium üyelik veya reklam sahibi ise normal bir kategoride kurallara uygun bir iş yapmak isterlerse
uzun süreli ücretsiz reklam ve ücretsiz premium üyelik desteği vereceğiz. Selamlar Hocam,
Yaklaşık 2,5 yıldır engellenen kategoride, Hepsiburada vb. platformlarda hizmet vermekteydik.
Bu süre içerisinde hiçbir müşterimizi veya hizmet verdiğimiz kişileri mağdur etmedik. Sürekli olarak Premium üyeliklerimizi R10’un belirlediği şartlar doğrultusunda yeniledik. Aynı şekilde kategori reklamlarımızı da forum kurallarına uygun şekilde kullandık.
Forumdaki birçok arkadaşımız, abimiz ve kardeşimiz bizden hizmet almıştır. Alınan kararlara elbette saygım sonsuz. Ancak hizmet verdiğimiz kategorinin kapatılması bizim açımızdan ciddi bir şok oldu. Bunun en büyük sebebi ise benim gibi birçok kullanıcının buraya
emeğini, zamanını, hizmetini, kalitesini ve maddi yatırımını koymuş olmasıdır. Kategorinin kapatılmasıyla birlikte tüm bu emek ve yatırımlarımızın bir anda
sıfırlanmış gibi olması bizleri ciddi anlamda mağdur etti.
Keşke böyle bir kapatılma kararı alınmadan önce, ilgili kategoride hizmet veren tüm üyelere önceden bilgilendirme yapılabilseydi.
En azından kategoriye bağlı olarak uzun süredir hizmet veren, düzenli şekilde Premium üyelik ve kategori reklamı satın alan kullanıcıların kendilerini yeni duruma hazırlayabilmeleri ve farklı bir alana yönelmeleri mümkün olurdu. Çünkü bizler bu kategoride yalnızca konu açıp hizmet veren kullanıcılar değildik; yıllardır burada emek veren, reklam ve Premium üyelik gibi hizmetler için düzenli olarak ödeme yapan ve forumu işimizin bir parçası haline getiren kullanıcılardık. Bu nedenle kategorinin herhangi bir ön bilgilendirme olmadan kapatılması, yalnızca mevcut konularımızın kapanması değil, yıllardır oluşturduğumuz düzenin ve yaptığımız yatırımların da bir anda boşa çıkmasına neden oldu.
Yukarıdaki mesajınızı özellikle alıntıladım. Çünkü şahsım adına konuşmam gerekirse, bu süreçle ilgili bana herhangi bir moderatör tarafından ulaşılmadı.
Eğer belirttiğiniz gibi,
“Sadece kapatılan kategoride iş yapan kullanıcılar Premium üyelik veya reklam sahibi ise, normal bir kategoride kurallara uygun şekilde iş yapmak istemeleri halinde uzun süreli ücretsiz reklam ve ücretsiz Premium üyelik desteği vereceğiz.” şeklindeki sözünüz hâlâ geçerliyse, bu konuda sizden bir ricam olacaktır.
Forumda farklı bir alanda hizmet vermek istediğimde, ilgili kategori için kategori reklamı almak amacıyla başvurdum. Ancak tarafıma o kategoride reklam alınamadığı iletildi. Hatta mevcut konumu
üste taşıma (up) işlemi dahi yapamıyordum.
Bu noktada, yukarıda belirttiğiniz destek kapsamında benim için de bir çözüm sunulmasını rica ediyorum. Forum kurallarına uygun şekilde farklı bir kategoride hizmet vermeye ve gerekli şartları yerine getirmeye hazırım.
İlginiz ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla.