FOX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam arkadaşlar,

Durum şu: ben META kadar insanı yoran başka bir reklam platformu görmedim %30 civarı ROI'de tutmak için 40 takla atmak gerekiyor. Tam oldu dediğin noktada hesap kapanıyor, doğrulamaya düşüyor, 6 aydır çektiği ödemeyi bir anda çekememeye karar verip kampanyaların optimizasyonunu öldürüyor. META zor. Bence META'dan trafik arbitrajı yapmak yerine bir ürünün satışını, CPA'yı vb. deneyin. Ben hala devam ediyorum ve %30 ROI ile aylık 150-200 bin TL civarında kazanıyorum. Geçen ay, sitelerden birisi:

Ama yakında META'yı bırakacağım gibi. Çok daha kârlı arbitraj alanlarına geçmeyi düşünüyorum.

Bir de eğer Türkiye'de bu trafik arbitrajını yapacaksanız daha da zor. O yüzden eğer TRY ödeme aldığınız adsense hesabınız varsa KKTC serbest liman zorunlu. Reklam harcamasını TR'de gider gösteremezsin (evet gösterirsin stopajını vb. ödersen), cironun tamamı gelir sayılır böyle olunca vb. muhasebe sorunları. Yani ben X harcadım, Y kazandım. Y-X kârımdır ben onun vergisini ödeyim gibi bir durum yok.

Bundan sonra bu konuyu güncellemem çünkü son ayım tahminen. Başka bir konu altında, başka kaynakları anlatan bir hikaye oluştururum diye düşünüyorum.
Hocam özelden bir soru sordum . Mümkünse cevaplarsanız cok sevinirim . Bol kazançlarınız olsun