Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır bu işlerin içindeyim hayatımda hiç backorder yapmadım. Domain takibi; düşme süreleri vb. mevzulara hakimim. İlk 45 gün sonrasında 30 gün redemptionPeriod, 6 gün pendingDelete vs. biliyorum. Ancak backorder'dan hiç anlamıyorum.
Mutlaka almam gereken bir domain var.
Bu domain 2012 kayıtlı ve 14 yıldır aktif olarak sitesi de yayında olan bir domaindi. Temmuz ayında süresini uzatmadılar. 1 aydır takip ediyorum. Uzatmayacaklar muhtemelen. Hâlâ indexleri bulunuyor ve trafik de alıyor. Dolayısıyla normal 6. gün akşam saat 21:00 gibi kovalasam bana bırakmazlar.
Bu konuda en iyi firma DropCatch diye düşünüyorum ve tercih edeceğim ancak backorder nasıl oluyor? Ne zaman üye olup ne kadar para yatırmam lazım? Ayrıca ihale falan oluyordu galiba o işin usulü prosedürü nedir?
Bu konularda bana -gerekirse ücreti mukabilinde- danışmanlık yapacak bir domain uzmanı olur mu?
@Serhat; hocam özellikle sizin yardımınızı bekliyorum.
Takriben eylül sonunda droplanacak domain. Bir de eskiden domainci bir arkadaşım vardı (yıllar önce), o şey falan yapıyordu domain silinmeden yani droplanmadan alıyordu böyle bir şey hâlâ mümkün mü?
Teşekkür ederim şimdiden.