Hocam açsam ne olur peki bi yaptırımı olur mu, ben sanal pos falan eklemeyeceğim zaten arkadaşlar onu yazmış da, siteyi açıp yayınlayınca ne olur ?
Merhaba hocam,
Herhangi bir yaptırımı bulunmıyor.
Ödeme tarafında ise PayBridge ile sanal POS ile uğraşmadan, banka hesabınıza gelen havale/FAST ve kripto ödemelerini anlık olarak ücretsiz doğrulayıp otomatik tahsilat yapabilirsiniz. Ayrıca 200+ ödeme yöntemi entegrasyonumuz bulunuyor.
Demo: https://quickpanel.net/tr/projects/smm-panel/demo SMM Panel: https://quickpanel.net/tr/projects/smm-panel Admin API: https://demo.quickpanel.net/admin/adminapi/v2 Ödeme Otomasyonu: https://paybridge.quickpanel.net/ Ödeme Entegrasyonları: https://quickpanel.net/tr/payments Ödeme Orkestrasyonu: https://payflow.quickpanel.net/ Sıradaki projemiz: https://cloaker.net
SMM panel yazılımı, ödeme otomasyonu veya ödeme orkestrasyonu altyapısı arayan arkadaşlar inceleyebilir. Tüm yazılımlarımızı ilk ay ücretsiz deneyebilirsiniz.
İyi forumlar