Zeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mobilyum AVM ilk gideceğimiz yer, planımızda o vardı ancak bir çok kişi de buradaki mobilyaların gereksiz bir şekilde pahalı olduğunu söylediler açıkçası kararsız kaldım
şöyle hocam standart kaliteli bir koltuk ne kadar örnegin : 50K inegölün içinde 2. sınıf yerler var 15K koltukta var 25K koltukta var..

Sen alayım kullanayım sorun çıktığında karşımda kurumsal bir firma diyorsan mobilyum. Yok abi ben günü kurtarıcam 2 3 sene gitsin diyoran inegöl sanayiye iniyorsun orda tüm evi yarı fiyatına düzersin ben o şekildede arkadaş göndermiştim 2 sene sonra haklıymışsın mobilya çöp oldu hikayesinide gördüm tecrübeyle sabit.

abi inegölde ucuz mobilya yok biri var diyorsa yalan söylüyor istanbul modokoda 100K alacagın bir takım inegölde 60K alırsın fark bu. Çünkü biri kirasını nakiyatını adam çalıştırmasını ekliyor digeri kendi fabrikasından dükkanına koyup satıyor.

inegöldeki ucuz mobilya istanbuldada var.. Kaliteli uzun ömürlü alayım diyorsan inegöl.. Ek bir bilgi vereyim inegöldeki mobilyacıların %70 ihracat yapıyor..