ibrahimokcuu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vakit ayırıp tecrübesini, önerisini paylaşan ve yön gösteren herkese tek tek teşekkür ederim. Harbi çok makbule geçti, teşekkürler..

o spama takılma, ban yeme ve zırt pırt oturum kopma mevzularını kafaya takıp altyapıyı baştan aşağı yeniledim. Eski whatsapp-web.js yapısını komple çöpe atıp Evolution API + Node.js Gateway (Reverse Proxy) mimarisine geçtim.
Neden Node.js derseniz; onu araya koruma kalkanı ve ara katman yapıp koydum. Siteden gelen istekler bodoslama gitmiyor; önce Node.js karşılıyor. Numarayı temizliyor, 2-4 saniye arası rastgele insansı bekleme atıyor, "yazıyor..." simülasyonunu çakıyor ve öyle ana motora Evolution API fırlatıyor. Böylece WhatsApp'ın bot radarlarına takılmadan yağ gibi akıyor.

Şimdi sistemi canlıda test etme aşamasına geçeceğim.. İlk etapta randevu onay/red bildirimlerini bu altyapıdan akıtacağım.

teste başlarken canlıya alırken veya test ederken şuna mutlaka dikkat et, şu senaryoyu patlarsın sakın kaçırma dediğiniz kritik bir detay veya tavsiyeniz var mıdır?

Test sonuçlarını ve performans durumunu yine buradan güncelleyeceğim, tekrardan desteğiniz için sağ olun
Eline sağlık şefim, mimari taş gibi olmuş. Sadece kuyruğa (queue) bağlamayı, webhook'a hızlı 200 dönmeyi ve kopma olursa alarm kurmayı unutma yeter. Test sonuçlarını bekliyoruz, kolay gelsin!