Selamlar,
Ödeme orkestrasyon platformu hazırlıyoruz. Platform e-ticaret yazılımlarıyla uyumlu entegrasyonlar veya kendi sistemlerinize entegre edebilmeniz için açık geliştirici entegrasyon dokümantasyonları sunan bir ödeme çoklama hizmeti olacak.
Yalnızca bizim platformumuzun entegrasyonunu ekleyecek, platform üzerinden seçtiğiniz ve etkinleştirdiğiniz ödeme yöntemlerini kendi kimlik ve tanımlama bilgilerinizle yapılandıracaksınız. Böylece her sitenizde tek bir entegrasyonla çok sayıda ödeme seçeneği sunabileceksiniz.
İsteyen Stripe, isteyen Shopier, iyzico, PayTR, GPay, PayPal, WorldFirst gibi ödeme sağlayıcılarını seçerek müşterilerine bu yöntemlerle ödeme yapma imkânı sunabilecek.

Kısacası, birbirinden farklı ve karmaşık birçok entegrasyonla uğraşmak yerine, tek bir entegrasyon ve yapılandıracağınız kimlik bilgileriniz üzerinden tüm ödeme yöntemlerinizi yönetebileceksiniz. Ayrıca gelirinizi, müşterilerinizin hangi bölgeden hangi ödeme yöntemini tercih ettiğini takip edebilecek ve üye iş yeri bilgilerinizi güvende tutabileceksiniz.

Size sorumuz şu:
Böyle bir platformu kullanır mıydınız?
Sizce hangi özellikleri eklemeliyiz?
Önerileriniz neler olurdu?
Ayrıca aylık 349,99 TL böyle bir hizmet için sizce uygun bir fiyatlandırma mı?