Geçmişe ve giden paraya/zamana odaklanmayı bırak, hayat tecrübesi deyip cebine koy. Yaşın 17, paran var, imkanın var. Ben de benzer aldatılma süreçlerinden geçip kafayı tamamen işe güce verdim, vancore.com.tr, gitgide.com ve arasında bi çok batan marka dahil kurup yoluma baktım. Sen de şu an sadece spora ve kendi geleceğine odaklan, gerisi kendiliğinden yoluna giriyor.
Hocam benimde yaş 16 cidden aldatılmanız üzücü ama o olayda takılı kalmamak lazım bide aile desteği almak istemiyorsun yaşın büyüdü diye muhtemelen iyi birşey ama aile desteğide önemli insanlara katlanamıyorsanız biraz ara verin spora gidin kendinizi iyi hissedince tekrar başlayın size tavsiyem budur.
Ikinize de tesekkur ederim, evet aile destegi istemiyorum ailemle bir sorunum yok fakat tamamen kendi hayatimi kurmam gerektigi taraftariyim, en azindan Turkiye sinirlari disarisinda bir yerde egitimimi devam ettirmeye calisacagim denklik SAT vs. bakalim ne olursa ve yuksek ihtimalle bu beni yukseltecek en iyi sey olacaktir. Aldatilma konusuna gelirsek arkadasa gerekeni yapabilirdim ailesiyle arasi sifirdi annesi babasi ayriydi evet fakat gerek yoktu kendisiyle ugrasmaya ve kafami bunaltan bir durum degil yas genc gidip gelen cok oluyor ve olmayada devam edecek insana destek olacak en buyuk iki sey para ve spordur bence.