Merhaba, yaşamış görmüş kişilerden yardım istiyorum.

Pandemiden 1.5-2 sene sonra hayatım aşırı değişti yaş 17 uzun süredir sadece paranın peşindeyim așırı kazanıp fazlasını kaybettiğim günler oldu, aşırı değişik ilişkilerim oldu. Kullandım ve kullanıldım, pek bir dini inancım kalmadı sayılır aşırı uzağım. Şimdi 12 aylık spor üyeliğim var cebimde param var, aile desteğim var fakat ona da bir isteğim yok. Yapacağım işler var onları erteliyorum bir insan yazıyor mesajına bakmaya üşeniyorum bildiğin elimle itiyorum, kendi kendimi bitiriyorum sanırsam. İnsanlara fazla katlanamıyorum fazla muhabbete gelemiyorum konu para bile olsa daraltıyor beni.

Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok 18 Mayıs tarihinde uzun süren bir ilişkim aldatıldığımdan dolayı bitti tam 3 kişi ile aldatıldım salaklık yaparak bazı şeyleri toparlamaya çalıştım çünkü birçok +18/-18 konuda ilkimi onunla yaşadım. Şuan kendisinin ilişkisi var pek umurumda değil bu konuyu yazarken aklıma geldi eklemek istedim bu konuda da aptallık ederek suçu kendimde aramışım ona yanıyorum, giden zamana ve giden paraya yanıyorum keşke hepsi doğru bir kadına gitseydi.

Her neyse sizlerden isteğim bu çukurun içinden nasıl çıkacağım, bir arkadaş konu açmış bende aynı şekilde içimi dökmek istedim.