19 aydır, çeşitli bilgilerle, çeşitli algoritmalarla hisse önerisi vermekte. kısacası ayın ilk günü hisse açılışında alıp ay sonu kapanışta satıyor. Hiç gerçek para yatırılmadı sadece takip edildi,
Özellikle şunu merak ediyorum:
Bu sonuç sana güvenip yatırım yapacak kadar güçlü bir kanıt mı.? Siz olsanız para yatırımıydınız 19 aylık siteme güvenip 2 milyon tl başlangıç bakiyesi, en alttada ne kazanmış yazıyor.
Bu rakamlar gerçek rakamlar mı ? yani alınıp satılmış mı gerçekten ? yoksa sadece geçmişe dönük test yapılmış onun rakamlarımı ? Burası önemli, Eğer gerçek rakamlarsa ve bu işlemleri kanıtlıyorsa Para yatırırdım. miktar önemli değil eğer 100k para ile bile bu işlemleri açtıysa yine para yatırırdım. YT de yatırım101 adlı hesap var, o da bu tarz işlemler yapıyor. Fakat şöyle bi sonuç çıkıyor ortaya, O hisseleri paylaştıktan sonra abone sayısı çok olduğu için hisseler o gün tavanlıyor neredeyse, ya sen alamıyorsun yada alınması gereken fiyatların çok üzerinden maliyetleniyorsun. O yüzden bu işi kimin yaptığı bu hisseleri o kişi paylaştıktan sonra tahmini kaç kişinin aldığı vs de önemli. Çünkü sen yukarıdan maliyetlenince veya tavanlarsa ve maliyetlenemezsen, bu rakamlar senin gerçek hesabın ile örtüşmüyor, diyorsun ki 19 aydır kazandırdı şimdi niye kazandırmıyor.