her türden görüş benim için çok kıymetli lucky öncelikle teşekkürler.

doğrusu bu yeni geliştirmekte olduğum deneysel bir stil. semantik yapısı ai'nin analiz edip kavrayabilmesine olanak verse de; asimetrinin birden çok katmana dağılması, ritimdeki kaymaları ve dilbilimde standart ihlalleriyle (ve uzatmak istemediğim diğerleriyle) taklit edilmesi imkansıza yakın bir stil ortaya koyuyor.

bu biraz da dil ve imla kurallarının sınırlarında aynılaşmaya baş kaldıran stilometricilere göre bir hobi. herkese hitap etmemesine saygıyla ağlıyorum.

diğer türlü, tek bir twitle ulusal kanallara haber ve ülkeye gündem oluşturabildiğim meselesini canım pahasına gizledim hepkezden.
yada yazmanın kitabını yazan global çaplarla çalıştığım, ne bileyim yada twitter'ı algoritma değiştirmeye iten viral otomasyonlarım falan bilindikçe reddedemeyeceğim üst düzey bürokratik, politik, medyatik şeyler yazmakla görevlendiriliyorum; 50 kişilik halkla ilişkiler ve basın danışmanlarının yapamadığını tek başıma yapabilmeyi en çok da ben istemezdim.

şaka yapıyorum tabiki böyle şeyler. sadece, bilmiyorum sanırım kayıtsız kalamayan ilk kişi olman beni ziyadesiyle duygulandırdı. o yüzden bahtın açık olsun dostum

Luckywoman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu metinlerden sonrasını bıraktım.Size iyi okumalar.

Biraz iç dökmeli ve fazlasıyla ders içeren ibretlik yakın dönem anımı paylaşayım müsaadenizle. Şimdi saygın üniversitenin birinden "yapay zeka araştırmamızda tecrübenden faydalanmak istiyoruz" daveti aldım tamam mı dostlar. Az kalsın yapay zeka bilimini ilerletmekle şereflendirilecektim ki, beklenen olmadı; daha hayırlısı tecelli etti.

Geldi ya bana öğretim görevlisi hocamdan o beklenmeyen talep. Kısa süreliğine donup kalddıktan sonra, insanlık hali, olabilitesi mümkündür böyle dalgınlıkların diye "hocam hatları karıştırdınız mı :}" diye yazdım