20 yıldır web tarafındaydım. Şimdi gerekirse eski defteri tamamen kapatır, sıfırdan başlarım. Değişen teknolojiye adapte olacak tecrübem, bunu finanse edecek maddi gücüm ve yeniden zirveye çıkacak kadar hırsım var.
Benim merak ettiğim şu:
Gerçek proje fikrinizi tabii ki paylaşmayın ama siz bugün dijital dünyada sıfırdan başlayacak olsaydınız, hangi alana girerdiniz?
Öyle klasik “SaaS yap, e-ticaret yap, ajans kur” cevaplarından bahsetmiyorum. Benzerinin çok az olduğu, hatta insanların henüz ihtiyaç duyduğunu bile fark etmediği; ortaya çıktığında piyasadaki dengeleri değiştirecek bir şeyden bahsediyorum.
Çünkü benim kafamdaki hedef artık sadece para kazanmak değil.
Bir alana girdiğimde “iyi işler yapanlardan biri” olmak istemiyorum.
O alana girildiğinde herkesin dönüp baktığı, rakiplerin hesaba katmak zorunda kaldığı, standartları yeniden belirleyen taraf olmak istiyorum.
Şuanki düşündüğüm kendime özel yapay zeka barındırdığım sunucular var ve acaba diyorum yeni çıkan siber güvenlik AI araçlarından ziyade direk bilgisiyarı kontrol eden dedektif gibi her olayı bulan her işini yapan
Seni tek başına her gelirli yasal işe sokan ve senin yardımcı arkadaşından ziyade direk sen olan bir program