Herkes yapay zeka ile sistem yapıyor, uygulama, web site v.s. Tamam herşey iyi hoş da bir sorun var gibi. Ben şahsen yıllardır wordpress sisteminden başka bir şey bilmem ama artık laravel ve next.js projeler yapıyorum. Bu yapay zekalardan bir şekilde erişim sorunu oldu veya farklı birşey.
Ben bu süreçte siteyi nasıl yöteneceğim. Sizce buna nasıl önlem almalıyız. Benim aklıma şu geldi.
Prompt: Kurduğun sistemi A'dan Z'ye anlatan bir dosya hazırla ve tüm sayfaların nereden nasıl düzeltebileceğini en ince ayrıntısına kadar aktar v.s gibi bir dosyamı hazırlatsak
Erişim problemi olmaz ama belli de olmaz. Erişim demek sadece bağlantı değil. Misal ChatGPT dese ki sadece Pro hesap olacak aylık 1000 dolar olacak. Kim ne diyebilir? Türkiye’de kim verir her ay ?
Ben şahsen sadece kendi alanımdaki laravel, flutter ağırlıklı projelerde yardımcı olarak kullanıyorum.
Kendim paket kullanmam genelde promptlarımda da mümkün olduğunca paket kullandırtmam.
Rehber ile kendiniz yapamasanız bile yardım alırsınız ve bir şekilde yaptırırsınız.