Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok fazla işlem yapıyor muydunuz hocam? okx te benim hesabı kapattı ama paranızı alıyorsunuz öyle kapatıyorlar sanırım

kimisi fazla işlemden diyor, kimisi paranın geldiği yer sıkıntıdır diyor anlamadım valla.
fatihdursunxw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
akbank hesabım bu aynen bu sekilde bloke oldu.
Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
normalde başkasından gelince 2-3dk direkt kendi soğuk cüzdanım deyince daha hızlı sürede onaylanır geçerdi aslında.
DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür borsalar zaten sürekli at sat yapmak içindir fazla işlemden dolayı kapanmaz bence , paranın kaynagı sıkıntılıdır yada mesela sigortası yoktur geliri yoktur al sat yapıyordur yine incelerler devlet herşeyin önlemini almıs
lostinfeelings adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Binance TR vs. kullanilmayacak hale geldi, gecmis olsun hocam
reallegal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soğuk cuzdaniniza gondeirlen para kara paraya bulaşmış olabilir
Tomris2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
binance'yi sadece çekim için kullandığınız için sanırım. Benim de hesabımı kapattılar sadece çekim yapmak için kullanıyordum. Al-sat işlemlerim olmuyordu sebepsiz yere öyle daha sizle çalısmak istemiyoruz deyip kapadılar.
Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ara ara kripto alım satım yapmak gerek sadece kripto - tl dönüşüm çekim için kullanıldığında önce uyarıyorlar sonra kapatabiliyorlar hesabı.

Sigorta falan ne alaka bu arada yine bol keseden sallıyor birileri. Her konuda fikir belirtmek zorunda değilsiniz yeter.
SerpioHit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu hafta paribuda yaşadım tam çekim yapacağım inceleme vs dediler hesabımı kapadılar fakat parayı çekmeme müsade ettiler.
Verdiğim beyanlarda uyuşmazlık tespit edildiği ve bir daha olursa hesabınızı kapatırız şeklinde bir mail geldi ve paradan blokeyi kaldırdılar.

Tüm verdiğim beyanlarda hep aynıydı, kayıtlı beyandan seçiyorum anlamadım ancak artık binance kullanılmaz gibi.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.