Hesabım silindiği için kontrol edemiyorum fakat 31 temmuzda sipariş verdiğim sunucuların teslimatı 3-4 ağustos da tamamlandı (emin değilim hesabım silindiği için kontrol edemiyorum). Fakat sunucuların nerdeyse hepsinde sorun vardı bazıların erişilmiyordu bazılarını 50 gb disk ile sipariş verdim 25 gb teslim ettiler. Yeniden kurulumlarını ve 25 gb ek disk eklemelerini istedim. Yeniden kurulumların tamamlanıp teslim edildiği gün yâda sonraki günü tüm hizmetlerimi kapattılar. Yani özetle 31 temmuzda aldığım tüm sunucuları sorunlu teslimattan dolayı kullanamadan kapatıldı ve iadesi yapılmadı. Hesabıma erişime izin verirlerse sorunların hepsine dair ekran görüntüsünü iletebilirim
ayrıca arkadaş hizmet politikasından bahsediyor fakat hizmet politikasında tüm sunucuların kapatılacağı hesabın kapatılacağına dair bir madde yok. SADECE SPAM YAPILAN IP ADRESİ VE SUNUCU KAPATILIR YAZIYOR
Tarafınıza herhangi bir şekilde yeniden erişim sağlanmayacaktır. Hesabınız ve ilişkili hizmetleriniz, tespit edilen spam faaliyetleri nedeniyle kalıcı olarak sonlandırılmıştır.
Ayrıca iddia ettiğinizin aksine, tarafınıza teslim edilen sunucuları belirli bir süre sorunsuz şekilde kullandınız. Problem sunucuların teknik olarak çalışmaması değil, kullanımınız sonucunda ortaya çıkan spam faaliyetleridir.
Nitekim hizmet aldığınız IP bloklarının yaklaşık yarısını SBL listelerine sokacak seviyede spam faaliyeti gerçekleştirdiniz. Bunun sorumluluğunu “sunucular sorunluydu” şeklinde tarafımıza yüklemeniz gerçeği değiştirmemektedir.
Tarafınıza spam gönderimi için hiçbir zaman izin verilmemiştir. Mail gönderimine izin verilmesi ile istenmeyen/toplu spam gönderimine izin verilmesi tamamen farklı konulardır.
SBL kaydı da basit bir şikâyet değildir. IP bloklarımızın itibarını, diğer müşterilerimizi ve operatör ilişkilerimizi doğrudan riske atan, gerekli önlemler alınmadığında prefix anonslarının sonlandırılmasına kadar ciddi sonuçlar doğurabilecek bir durumdur.
Bu nedenle hesabınızın yeniden açılması, verilere erişim sağlanması veya ilgili hizmetlerin tekrar aktif edilmesi söz konusu değildir. Kararımız kesindir.