Ürünleri hazırlıyorum hocam kendi yazdığım 2 program var birisi distilasyon damıtma tekniği ile seo uyumlu resim ve başlık etiket açıklma yazıyor diğerde ürünleri topluca yüklüyor şuan çeviri işi biten 30 adet ürün var diğerleride bitince yüklemeyi tek seferde yapacağım etys yardımla konuştum tek seferde bir birinde farklı ürünleri resim açıklama başlık etiket tamamen ayrı ve özgün olması durumda toplu liste girişinin spam sayılmayacağının garantisini verdi çeviriler bitince topluca yükliyeceğim.
Konusunu açmayı düşünüyorum zaten hocam performans nasıl olacak görmek ve göstermek istiyorum sizide etiketlerim konuya .
Eşimin mağazası 8k ürün program destekli üretilip başlıklandırıldı dijital ürünler kısmı biraz farklı ama ürünleri programla yaptık ama otomatik değil sadece başlık etiket açıklama kısımları distilasyondan geçti görseller orjinal ve AI destekli yapıldı
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. Bol kazançlar dilerim. Bende api aldım otomatik ürün üretip, yayınlayan bir otomasyon gibi bir fikrim var. Ürün keşfini de api üzerinden sağladım şuanlık ama üretim aşamasına geçmedim. Bakalım bi 200usd yakmayı düşünüyorum listeleme için