MasterLisans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizden ne istiyorsunuz onu anlamadık herşeyi anlatmışssınız hocm
serkangedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir sistemin değeri, vaat ettiği kârın %15-20'si kadardır (Eğer işin içinde emek-yoğun bir süreç varsa). Yani 75.000 TL ile 90.000 TL arası bir rakam talep edilebilir. Ama "6 ay ben ilgileneceğim" dediğiniz için siz aslında bir "İşletme Ortaklığı" satıyorsunuz.
Sizce bu rakamlar sizin kafanızdakiyle örtüşüyor mu? Yoksa sadece "bilgi satışı" (e-book mantığı) mı yapmak istiyorsunuz?
UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizlere sormak istedim. Mantıklı soru cevap şeklinde ilerleyebilirmiyiz ? sanırım sorunuz bu evet mantıklı soru ve cevap şeklinde ilerleriz sorunuz sorara başlayabilirsiniz
Toplu cevap vereyim. Sizden sadece bunun satış bedelini öğrenmek istemem. Ben satış ortaklığı aramıyorum. Satın alan kişinin sitesini açacağım. Siteden kendi kendine ürünleri satacak. Fakat yinede sistemin oturması zaman alacağı için bende yardımcı olacağım. Yani ben de ilgileneceğim.
6 ayda 450.000 TL garanti vereceğim sistem tabii ki 75,000 ila 90,000 Tl arasında olmayacaktır. Sitesini ve gerekli tüm demirbaşları sağlayacağım. Amacım tamamen farklı bir site ile başkasını oyuna sokmak. Yani kendi pazaryeri olacak arkadaşın. 6 aydan sonra yani 450.000 Tl kazandıktan sonra ben devreden çıkıp, satışlarına kendisi devam edecek.