Hocamm mimar sinan beylikduzu devlet iyi ama camsa kura berbat benim kizimin sag koltuk alti tarafi dahil sag tarafina sicak su dokuldu yandi ozele goturdum mudahale felan derken devlete gidin pansuman icin dediler neyse yanik unitesi icin camsakura gonderdiler gittik bekledik durduk neyse doktor bey gelmiyor hemsire aradi fotograf cek kotuyse gelirim dedi sinirlendim bende neyse dedim doktor gelmeyecek ise pansuman yapin baska yere goturucem dur diyor doktor resime baksin pansuman icin onay versin dedi sabrim ile oynadilar Allahtan baska bir doktor geldi ne bekletiyorsunuz cocugu ilgilenin dedi hemsire doktora diger doktoru anlatti siz beni dinleyin ilgilenin dedi ben gorusurum dedi 2 saat sonra pansuman ve ilac yazip gonderdiler cikmadan oncede diger doktoru buldum konusmak istedim bir afra tafra sanki tek doktor baktim olmuyor kolay kolay araya birini koymayi sevmem aradim saglikta calisan yetkili bir aile dostunu hastaneyi kendi aradi bas hekimle gorusmus ozaman adama ulasmislar gormen lazim hocam nasil ozur diliyor adama illa birinimi aramak gerekiyir cocuk bu acil mudahale gerekiyor dedim foto at acilse gelirim nedemek dedim anliycagin uzere araya tanidik sart hocam bazen o doktorun tek vukuati degilmis herzaman devleti degilde doktorlarinda sucu oldugu asikar doktora ne oldu bilmem ama birdaha oraya Allah yolumu ve kimsenin yolunu dusurmesin hocam