batman7211 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Eğitim ve sınava hazırlık üzerine düşündüğüm bir proje için sıfırdan özel yazılım geliştirebilecek, tecrübeli bir full stack developer arıyorum.
WordPress veya hazır script düşünmüyorum. Hem tasarım tarafının profesyonel olmasını hem de altyapının ileride projeyi büyütebileceğimiz şekilde hazırlanmasını istiyorum.
Projede genel olarak;
  • Üyelik ve kullanıcı sistemi
  • Ücretsiz / ücretli üyelik
  • Ödeme entegrasyonu
  • Kullanıcı ve yönetici paneli
  • Soru ve sınav sistemi
  • Metin, görsel ve ses içerikleri
  • Kullanıcıların ilerleme ve sonuçlarının takibi
  • Tekil oturum / cihaz kontrolü
  • Hesap ve içerik paylaşımını mümkün olduğunca engelleyecek önlemler
gibi özellikler olacak.
İleride projeye farklı bölümler ve özellikler eklemeyi düşündüğüm için altyapının buna uygun hazırlanması benim için önemli.
Kullanılacak teknoloji konusunda kesin bir şartım yok. Bu konuda işi yapacak arkadaşın önerilerine açığım. Benim için önemli olan sistemin hızlı, güvenli, mobil uyumlu ve uzun vadede geliştirilebilir olması.
Daha önce benzer kapsamda özel yazılım projeleri geliştirmiş arkadaşlar referanslarıyla birlikte PM üzerinden ulaşabilirler. Tahmini bütçe ve teslim süresi hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
Projenin detaylarını uygun gördüğüm arkadaşlarla özel olarak paylaşacağım.
Freelance / proje bazlı çalışmayı düşünüyorum.
Teşekkürler.
Merhaba, projenizle ilgileniyorum. Daha önce öğrenci, veli ve öğretmen panelleri; sınav sonuçları, içerik yönetimi, gelişim takibi ve raporlama özellikleri bulunan Veli Pusula eğitim sistemini geliştirdim. Projenizi hazır script kullanmadan, mobil uyumlu ve geliştirilebilir özel bir altyapıyla hazırlayabilirim. Referans ekranlarını ve kapsam doğrultusunda süre ile fiyat teklifimi paylaşabilmem için dönüş yaparsanız memnuniyetle görüşebiliriz.