AktifSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Sunucu kaynaklarının tamamen size özel ayrılması ve tam yönetim yetkisine sahip olmayı istiyorsanız sanal sunucu (VDS/VPS) kullanmalısınız. Ancak PHP, HTML veya WordPress gibi başlangıç seviyesindeki projeler için paylaşımlı cPanel veya Plesk hosting paketleri yeterli olacaktır.
Tercih etmeniz gereken hizmet, tamamen projenizin altyapı gereksinimlerine ve kaynak tüketimine bağlıdır.

İyi çalışmalar.
Hocam değerli tavsiyeniz ve açıklamanız için çok teşekkür ederim.
Sıfırdan başlayan standart bir blog veya kurumsal HTML/PHP site olsaydı paylaşımlı cPanel/Plesk hosting dediğiniz gibi çok mantıklı olurdu. Ancak benim sistemimde standart bir web yayınından çok daha fazlası var.
Altyapımda veri çekme işlemleri için arka planda sürekli açık kalması gereken ve gerçek bir tarayıcı simüle eden 'FlareSolverr' (.exe tabanlı) servisi çalışıyor. Ayrıca Windows Görev Zamanlayıcı ve VBS scriptleri ile entegre bir yerel otomasyon kurgum var. Paylaşımlı hostinglerde harici .exe çalıştıramayacağım, Administrator yetkisine sahip olamayacağım ve katı RAM/CPU kısıtlamalarına takılacağım için o seçenekleri baştan elemek zorundayım.
Hem portfolyomdaki ağır yapay zeka video yükünü kaldıracak hem de bu Windows tabanlı otomasyonları 7/24 arkada yönetecek izole bir Windows VDS (4 Çekirdek, 8 GB RAM) paketinde karar kıldım. Vakit ayırıp açıklama yaptığınız için tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim.