Walwe41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Sizin bana onerebileceginiz prop kripto siteleri nelerdir acaba breakout dışında olan? Stratejim için breakouta yapay zeka ile işlem aldirabilir misiniz? En azından küçük bir hesap alıp test edebiliriz. Bu konuda yardıma ihtiyacım var ücretli ücretsiz destek verirseniz sevinirim.
Hocam yanıltıcı olmaması açısından size sistem detaylarını verirken söylediğim proplar hariç şu anda elimde başka bir prop yok. Propr ve E8Markets'te dediğim gibi şu anda live hesap aşamasına geçmediğim için (denemeleri dinamik risk laddera göre yaptığımdan dolayı) payout konusundaki hızlarını ve güvenilirliklerini bilmiyorum.

Breakout'tun desteğine API veya yapay zeka ile otomatik işlem sistemlerini kullanabilir miyim ? diye sorduğumda bunun yasak olduğunu herhangi bir API key vs gibi algoritmik sistemlerle işlem alınmayacağı söylendi. O yüzden size de dediğim gibi ben breakoutta manuel, diğer kalanlarda destek olduğu için otomatik işlemler alıyorum.

songuku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni yeni funded prop sitelerinde araştırmalar yapan biri olarak bu konuda benim şu an denemeler yaptığım prop şirketinde hiç denemeniz oldu mu bilmiyorum.Buradan instant funding hesap aldım ve küçük küçük zamanım oldukça işlem alıyorum. İnceleyip benim sistem burada çalışır derseniz açıkçası faydalanmak isterim. %1 soft breach limiti var ve benim ciddi anlamda canımı sıkıyor küçük bir hesapla deneme yaptığım için de olabilir fakat tamamen otomatik çalışan riski düşük bir copy trade hizmetine hayır demezdim açıkcası.
Çalışmalarınızda başarılar....
Selamlar.

FTM'i daha öncesinde hiç denemedim hocam. Türkiye pazarında şu an çok fazla fenomene reklam verdikleri için x'te önüme düşüyor sürekli ancak hiçbir FAQ vs sistemlerini incelememiştim.
Benim CFD firmalardaki en büyük çekincem kriptolarının da CFD pazarda işlem görmesi yani canları isteyince spread açıp kapatabilmeleri,hafta sonu işlem tutmaya izin vermemeleri ve istediğim fiyattan işlemlere giremeyeceğim için edge'im bu tarz platformlarda gördüğünüz datalardan negatif olarak ayrışır.

FTM'e baktığımda kripto marketlerinin olduğunu swap ve komisyon ücretleri olmadığını gördüm ama spreadlerini buradan göremiyorum. Tradelocker platformunu da kullanıyorlar ben E8Market oto alım satımımı TradeLocker üzerinden yapıyorum. Ancak %95 ihtimalle enstrümanlar bölümünde kriptolar için XXX/USD olduğu için bu sistemin orda matematiksel olarak başarılı olmasının imkanı yok.

XXX/USDT ya da direkt olarak fiyatı kripto borsa fiyatlarıyla birebir olan; Breakout(Kraken borsasında alıyor), BEM(hatırladığım kadarı ile Bybit'ten çekiyor) gibi proplarda manuel veya oto olarak her gün bu sinyalleri sağlayabilirim evet.

Ayrıca hocam; consistency,trailing drawdown olan hiçbir sistemin breach olmadan yani hesap patlamadan düzenli olarak payout alınabilme imkanı yok.Daha öncesinde Blu*eberry ve GFT'de FTM'e benzer kurallarla aldığım instant fundinglerde consistency kuralı yüzünden %5-6 civarı aylık kazanç yapmama rağmen para çekemedim. Şu an onların hepsi elimde duruyor artıdalar ancak boşa kürek çektiğimi bildiğimden dolayı ne kumarladım ne de bir şey yaptım öyle duruyorlar aktifsizlikten dolayı kapatmış dahi olabilirler o kadar soğudum yani bu tarz yapılardan.

O yüzden size önerim fiyat sağlayıcılığı konusunda güvendiğiniz firmalardan gerekirse aşamalı alıp en az kuralla bol bol payoutlar çekmeniz. Challenge geçme süreniz çoğu zaman doğru bir sistem ile (benim konuda gösterdiğim metrikler gibi) 1.5 - 2.5 ay arası sürüyor. Sonrasında statik drawdown ile zaten riski %1 değil de %0.25lere çektiğiniz an 1-2 yıl boyunca düzenli payout almanız içten bile olmaz.

Tüm bunların ötesinde propları ben de çok aktif kullanıp ağırlıklı olarak kazancımı kendi sermayem yerine bu tarz sistemlerden çıkartsam da; ana amacım bir an önce dolgun bir kişisel sermaye ile kuralsız ve ıvır zıvırsız işlem yapabilme özgürlüğüne ulaşmak.

Örneğin 5k dolar instant hesabı aldığınızda %3 max dd demek aslında o hesabım 5k dolar değil de 150 dolar olduğunu bilmeniz gerekir.

150 dolar kişisel bakiye ile evet %1 riskler vs almak pek mantıklı değil proplarda paranız büyüyor ona göre risk alıyorsunuz gibi bir algı var ama bunlar haricinden o yasak bu yasaklarla zaten hesabı patlatıyorsunuz.

Bu vesile ile; Aşağıda sistemin yıllarına ait 5000 dolar sabit hesap ve %1.35 sabit risk ile ay ay gördüğü ay içi kayıplar max kayıplar ve getiri yüzdeleri ve dolar getirilerini paylaşıyorum; (Komisoyn+Slipaj ekli hali)