Benim Bazı Şeyleri Nasıl Aldığımı Soran Arkadaşlar Oluyor Mesajlar Sürekli Geldiği İçin Buradan Paylaşayım Dedim

Sadece İş Bankasında Mevcut Şuan Başka Bankada Yok -
Paranı Vadeye Yatırıp Bloke Koydurup Kredi Kartı Alabiliyorsun Bu Süreçde Koyduğun 1 Milyon Paraya Banka Sana 32 Bin TL Civarı Para Veriyor .
Kredi Kartıyla Sahibinden.com Üzerinde Vade Farksız 12 Taksitle Araba Satan Kişiler Var Pazarlık Yapıp Taksitle Alıyorum
Zarar Veya Kar Farketmeksizin Bazen Aynı Fiyata Bazen Daha Aşşağısına Zarar Etsemde Satıyorum Sattıgım 2-3 Arabanın Parasını Tekrardan Bankada Vadeye Koyuyorum
Bu Süreçte Limitim Tekrar Artıyor Fakat Bu Sefer Bana 32 Milyar Değil 600 700 Daha Eklediysem Ona Göre Yükseliyor Örneğin 56 Oluyor Bu Süreçde Aldığım Arabalar Diyelimki Tanesi 230 Bin TL'ydi Ben Zaten
12 Taksitle 3 Tane Aldım Aylık Ödemeleri Muhtemel 54-56 Bin Arasına Geliyor Bazen Banka Kredi Kartı Ödemelerine Denk Gelmiyor 3-5 Bin Cebimden Eklemek Zorunda Kalıyorum
Ama 12 Ay Sonunda O Para Zaten Benim Cebime Kalıyor Yani Bir Nevi Oturdugum Yerden Bankanın Durumlarını Kullanarakda Para Kazanıyorum Diyebilirim.

Zaten Kendi İşimnden Gelirim Gayet Güzel Allahın İzniyle Ekstra Olarak Yanımda 2-3 Abim Var Onlarda Bu Tarz İşlerle Ugraşıyorlar.
Örneğin Adamın Borcu Var Klima Dükkanı var Trendyolda 24 Bin Olan Klimayı Bana 15 Bin TL Den Bırakıyor 500 Adet Kredi Kartıyla 12 Ay Taksitle Çekiyor
Bende Tek Seferde 19.999 Dan Elimden Saniyesinde Çıkarabiliyorum Çevre Meselesi
Yatırım Tavsiyesi Değildir Ama Güzel Değerlendirmeniz Gerekir